Deinse band Zebras are Timeless op Suikerrock 2013 in #Tienen

De Deinse band Zebras Are Timeless veroverde door deelname aan een wedstrijd een podiumplaats op het Win For Live Suikerrockfestival in Tienen.  Na een stemmenronde waarbij via Facebook of per mail kon worden gestemd, werden uit de 20 hoogst genoteerde bands  4 winnaars geselecteerd door een professionele jury.

Suikerrock gaat door op 25,26,27 en 28 juli. Zebras Are Timeless opent het festival de eerste dag op het Maes Music Stage. Wie de band dichter bij huis aan het werk wil zien kan op 31 juli terecht in café De Saga op de Deinse Markt of op 20 augustus op Hoeverock in Zulte.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...