#Hobbyfestival in de #brielpoort Deinze

Het Hobbyfestival voor het eerst in Deinze!

logohobbyfestivalfc2012

Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus wordt in de “Brielpoort” voor de 1e keer het Hobbyfestival in Deinze gehouden. De standhouders vullen circa 60 marktkramen met nieuwe producten en benodigdheden voor de diverse creatieve hobby’s.

Veel creatieve hobby’s worden al jaren beoefend, maar steeds wordt er wel iets bedacht of uitgevonden om deze hobby’s te vernieuwen of te verbeteren. Uiteraard komen er ook elke keer nieuwe hobby’s bij die nog nooit aan het publiek getoond zijn. Het Hobbyfestival in Deinze is de uitgelezen plek voor de standhouders om de noviteiten op hobbygebied te tonen. Een bezoek aan het Hobbyfestival is de beste manier om u te laten informeren over de nieuwe producten. Demonstraties, workshops of een gesprek met een ‘kenner’… daar kan geen internet tegenop!

Diverse hobby’s
Op het Hobbyfestival in de Brielpoort zullen de materialen aanwezig zijn voor o.a. (3D)Kaarten, miniaturen, sieraden maken, scrapbooken, stempelen, ponsen, decopatch, breien, etc.. Ook kunt u aanschuiven bij diverse demonstraties en workshops.

Vanzelfsprekend zijn er ook stands voor de poppen- en berenliefhebber. De Antwerpse Poppendokter Steve Geuens houdt de gehele dag spreekuur, kleine ‘kwaaltjes’ behandeld hij direct op de beurs, de grote neemt hij mee naar zijn operatiekamer in Antwerpen. Tot nu toe heeft hij alles nog kunnen ‘genezen’, een echte wonderdokter dus! Het beroemde Berenatelier Tierlantijntje zal ook groots uitpakken met de kant-en-klare berenpakketten en al de materialen om beren zelf te maken.

“Samzam”-verzamelclub
Verzamelen is ook een hobby, dat is algemeen bekend! We zijn daarom zijn zeer verheugd met de komst van het Samzam-verzamelclub. Een van de verzamelleden heeft inmiddels toegezegd naar Deinze te komen, de verzamelaar van: krabben. Dames en heren, als u thuis nog iets heeft wat in zijn verzameling past, neem het mee naar het Hobbyfestival in Deinze en verras hem op de beurs!

Gratis Magazine
Eind juli nieuw verschenen: Nr. 2 van het magazine “Hobbyfestival”: 36 pagina’s gevuld met informatie over diverse hobby’s.
De bezoekers krijgen deze gratis (zolang de voorraad strekt) bij de entree.
Nummer 1 is ook nog beperkt verkrijgbaar en deze kunt u, als bezoeker, ook bij de entree GRATIS meenemen.

Een bezoekje meer dan waard!
Er is teveel aanwezig om alles op te noemen, u kunt het totale programma bekijken op onze website: www.hobbyfestival.nl, u kunt daar ook een kortingbon downloaden. Kortom zaterdag 17 en zondag 18 augustus zijn perfecte dagen om het Hobbyfestival in Deinze te bezoeken.

Het Hobbyfestival wordt georganiseerd door Heins & Hobby’s, op zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2013 in de “Brielpoort”, Lucien Mathyslaan 9, 9800 Deinze (België).
Openingstijden: zaterdag en zondag van 11.00 – 17.00 uur.
Inkom volwassenen: euro 5,- (op de site staat een kortingbon van euro 1,-), kinderen tot 12 jaar gratis (onder geleide).

Inlichtingen
Heins & Hobby’s, Gaffelweide 24, 3437 XH Nieuwegein (NL), tel. 0031-30-7370855,
e-mail: [email protected], www.hobbyfestival.nl

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...