Morgen Sioen op @palmparkies in Deinze

Nu woensdagavond Sioen op de Palmparkies in het kaandelpark te Deinze

Sioen is al een tijdje Sioen niet meer. Hoezo? De Gentenaar begon zijn loopbaan met ingetogen liedjes aan de piano. Een trip door Zuid-Afrika veranderde alles. Sioen werd een echte frontman die van elk optreden een volksfeest maakt. Op PALM PARKIES heeft hij zijn jongste album in de rugzak zitten. Dat heet simpelweg Sioen, maar verraadt veel ambitie. Sioen klopte aan bij songschrijvers die hits schreven voor Britney Spears of Sheryl Crow. Het resultaat? Sioen klonk nog nooit zo zwierig. Zien is geloven. Info: Palmparkies

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...