In de Lagere School van Zeveren weten ze wat uitwuiven is

De laatste schooldag in VBS Zeveren was meteen een feestdag. Er werd geen les gegeven, enkel gefeest! Feestvarken was juf Marleen. Na 37 schooljaren in Zeveren te hebben gestaan, wil ze gaan genieten van welverdiend pensioen. Met een treintje haalden de kleuters (en hun leerkrachten), de directeur, 2 treinbegeleiders en een fotograaf juf Marleen af in het naburige Vinkt. Juf Marleen was totaal verrast! De overgebleven leerkrachten, leerlingen ouders, sympathisanten,… vergasten binnenkomend treintje met juf Marleen op een heuse erehaag van honderden meters lang. Onder luid applaus stapte juf Marleen af en werd ze begeleid naar een troonstoel die midden op de koer en op een klein podium geïnstalleerd was. De festiviteiten met o.a. opdrachten die juf Marleen moest uitvoeren en optredens van de kleuters, konden beginnen. Naast juf Marleen verlieten ook juf Ellen (2de kleuterklas) en juf Rebecca (5de leerjaar) de school. Ook zij werden in de bloemetjes gezet.

In de Lagere School van Zeveren weten ze wat uitwuiven is IMG_1479_2
Foto: van links naar rechts: juf Ellen (met ballon), juf Marleen (op de troon), juf Rebecca (met ballon)

Info: Ive Steyaert – Uitgebreid foto album hier

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...