Groenten en Fruit De Meyer & Co viert 45 jaar bestaan

Afgelopen weekend vond in het bedrijfspand van groenten en fruit De Meyer & Co in Deinze een feest plaats naar aanleiding van het 45-jarig bestaan. Stichter Etienne De Meyer en echtgenote Odette Duwyn werden in de bloemetjes gezet door hun zoon Franky De Meyer. In 1968 startte Etienne zijn groothandel in een magazijn aan de Vaart Linkeroever. Enkele jaren later verhuisde hij naar de Guido Gezellelaan in hartje Deinze.

Oorspronkelijk werd gestart met een groothandel groenten en fruit en werd voornamelijk aan winkels, slagers, bakkers en leurders geleverd. In 2006 startte zoon Franky ook met een kleinhandel op zaterdagvoormiddag. Zo werd de groot- en kleinhandel  in de loop der jaren uitgebouwd en in het magazijn werd een winkel voorzien waar men nu bijna dagelijks marktverse groenten en fruit kan kopen.

Groenten en Fruit De Meyer & Co IMG_2231_1
Foto (van links naar rechts): Etienne De Meyer, Franky De Meyer, Odette Duwyn, Christel De Meyer

Voor alle info omtrent de openingsuren kan men een kijkje nemen op www.groentendemeyer.be.

Tekst: Christel De Meyer, foto’s: Ive Steyaert – Uitgebreid foto album hier

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...