Afsluiten Tolpoortstraat op maandag 26 augustus

Op maandag 26 augustus 2013 dient een nieuwe rioolaansluiting gerealiseerd te worden voor het nieuwbouwproject nabij de Tolpoortbrug. De Tolpoortstraat wordt hiervoor op die dag ter hoogte van de werfzone afgesloten voor alle verkeer in beide richtingen. Het verkeer zal die dag in beide richtingen mogelijk zijn over de volledige lengte van de Tolpoortstraat, en dit komende vanaf het kruispunt Gentstraat/Kortrijkstraat. De hinder duurt 1 dag. Er wordt een omleiding voorzien via de Kortrijkstraat – Tweebruggenlaan en Brielstraat.

Rioolaansluiting-Tolpoortstraat_corr

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...