Een speelplein voor ons dorp

Wil je onze gemeente helpen om een speelplein te winnen? Dat kan door mee te doen aan de grote Bebat-wedstrijd! De gemeente die het grootste aantal kilogram* lege batterijen en gebruikte zaklampen inzamelt, krijgt een speelplein cadeau!

speelplein

Dankzij Bebat vinden gebruikte batterijen en zaklampen een tweede leven in tal van toepassingen. Bebat wil daarom de gemeente die het grootste aantal kilogram lege batterijen en zaklampen weet in te zamelen, belonen met niets minder dan een milieuvriendelijke speeltuin. Stad Deinze heeft zich alvast ingeschreven voor deze wedstrijd en rekent natuurlijk op jullie hulp.

Vandaar deze warme oproep aan alle Deinzenaars: recycleer met ons mee! Ga op zoek naar al je lege batterijen en gebruikte zaklampen en breng ze tussen 15 augustus en 15 september 2013 naar een Bebat-inzamelpunt (supermarkt, containerpark, …) in onze gemeente. Tijdens deze periode kan je je batterijen ook binnenbrengen in Palaestra, de bibliotheek, de jeugddienst en het onthaal van het stadhuis. Als Stad Deinze erin slaagt het grootste aantal kilogram* lege batterijen en zaklampen in te zamelen, is die gloednieuwe speeltuin van ons!

*Het totale aantal kilogram zal berekend worden op basis van het aantal inwoners van de gemeente.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...