#OpenVLD organiseert democratisch eetfestijn in de #Brielpoort

Live muziek, WK – wielercafé en kinderanimatie zorgen voor familiale sfeer

Op zonkippenfestijndag 29 september 2013 palmt Open VLD zaal Brielpoort in voor een democratisch eetfestijn. Op het menu staat kip aan ’ t spit. En dat is niet toevallig. “De kip staat symbool voor de welvaart en het welzijn van de stad en haar inwoners. Diezelfde inwoners van Deinze vinden vernieuwing noodzakelijk, maar tradities belangrijk. Open VLD steunt hiermee één van de belangrijkste tradities van Deinze ”, zegt voorzitter Steven Van de Putte. De ode aan onze stad, die de thuishaven is voor de Europese pluimveeprijzen, wordt een toegankelijk en gezinsvriendelijk eetfestijn. Volwassenen betalen de som van 15 euro voor een halve kip, groentjes, frietjes én een aperitief inbegrepen. Kinderen tot 12 jaar nemen deel voor de luttele som van 6 euro, want “met een springkasteel voor de allerjongsten wordt ons eetfestijn het familiegebeuren bij uitstek dat weekend”, luidt het bij werkgroepleden: Melissa Galle, Poei Proost, Pieter Kiesel, Didier Dejaeghere, Bart Vandekerckhove, Tess Minnens, Annie Mervillie en Steven Van de Putte.

Een jaarlijks wederkerend gebeuren is ook de reuzetombola met dit jaar als hoofdprijs een vakantieverblijf in het buitenland. Open VLD zorgde trouwens nog voor meer randanimatie. Wie die zondag niets van het WK Wielrennen wil missen, kan het kampioen live op groot scherm mee volgen. Naast het wielercafé is er ten slotte ook muzikale omlijsting voorzien met een heus klarinettenkwartet. Het Ebano Quartet bestaat uit de vier conservatoriumstudenten Jonas De Smedt, Sara Markey, Anthea Deblaere en Freya Bovijn. Meer info op de website: https://www.facebook.com/KlarinettenkwartetEbano.

Schepenen Norbert De Mey en Bruno Dhaenens, provincieraadsvoorzitter Marc De Buck, gemeenteraadsvoorzitter Annie Mervillie, de gemeenteraadsleden Yannic Demeyer, Steven Van de Putte, Denijs Van De Weghe, Vast Bureau – lid (OCMW) Peter de Maertelaere, de fracties en het voltallig VLD – bestuur heten u van harte welkom op zondag 29 september vanaf 11u30. Kaarten kunnen verkregen worden bij alle leden van het Open VLD – bestuur en op ons voorverkooppunt ‘Brasserie Bruno’(Kalkhofstraat 4, 9800 Deinze). Men vindt de coördinaten van de bestuursleden op www.openvlddeinze.be.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...