Boekenverkoop bibliotheek Deinze op 31 augustus en 1 september

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september verkoopt de bibliotheek van Deinze de verouderde en licht beschadigde boeken uit de collectie aan voordelige prijzen.

Bibliotheek Deinze DSC_3490

Alle verouderde en licht beschadigde bibliotheekboeken worden regelmatig afgevoerd. Op die manier kan de bibliotheek een aantrekkelijke en actuele collectie blijven aanbieden. Dit jaar is iedereen welkom op zaterdag 31 augustus (10-16 u) en zondag 1 september (10-12 u) in de kelder van de bibliotheek (toegang via de Markt) om te komen snuisteren in de afgevoerde boeken. De gewone boeken kosten op zaterdag 1 euro per boek, of 5 euro voor 10 boeken. Woordenboeken worden verkocht aan 10 euro per stuk en naslagwerken aan 2 euro per deel. Op zondag kosten alle boeken een halve euro. Woordenboeken worden dan verkocht aan 5 euro per stuk en naslagwerken aan 1 euro per deel.

Er zitten dit jaar heel wat prachtige boeken in de afvoer, het gaat hier om giften die de bibliotheek reeds in haar bezit heeft, of die niet echt in de collectie passen. Onrechtstreeks komen deze giften ook de bibliotheek ten goede: de opbrengst van de boekenverkoop is immers bestemd voor de werking van de bibliotheek.

Info: Bibliothecaris Marianne Dossche, Gentpoortstraat 1 – 9800 Deinze
09 381 95 61 – [email protected] – www.bibliotheekdeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...