Rode Kruis Deinze 100 jaar! @RodeKruisVL

100j rode kruis deinze

In de woelige tijden 1913 voor de eerste wereldoorlog wordt in Deinze een Rode Kruis afdeling opgericht, nu in 2013 trots op het verleden wil het Rode Kruis Deinze de toekomst vieren. Zaterdag 7 en zondag 8 september wordt een feestweekend voor het Rode Kruis Deinze. Iedereen is van harte welkom voor de opendeurdagen in het Rode Kruis lokaal, dit in de Louis Dhontstraat 17 (zijstraat Tolpoortstraat). In het Museum van Deinze en de Leiestreek is er een tentoonstelling van oude Rode Kruis materiaal en rond het lokaal zijn er demonstraties met het hedendaagse materiaal.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...