Denk mee over de toekomst van de Tolpoortstraat en site Louis Dhontstraat op 10 september 2013

Het stadsbestuur wil bewoners betrekken bij de uitwerking van publieke ruimte. Denk daarom mee over de toekomst van de Tolpoortstraat en de site Louis Dhontstraat tijdens het participatiemoment op dinsdag 10 september 2013 om 19.30 u. in zaal De Rekkelinge.

Stedelijk wonen aan de Leie II
In maart 2013 werd het stadsvernieuwingsproject ‘Stedelijk wonen aan de Leie II’ opgestart, met site Louis Dhontstraat als centraal projectgebied: de site van de voormalige stadsgasfabriek in de Louis Dhontstraat en de achterkanten van de Tolpoortstraat. Voor dit gebied en de Tolpoortstraat werd een studie opgestart om de ontwikkelingsmogelijkheden vast te leggen in een ontwerpend onderzoek.

tolpoort_file

Participatie gevraagd
Het stadsbestuur wil de bewoners betrekken bij de uitwerking van deze publieke ruimte. Denk daarom mee over de toekomst van de Tolpoortstraat en de site Louis Dhontstraat tijdens het participatiemoment op dinsdag 10 september 2013 om 19.30 u. in zaal De Rekkelinge (Désiré Delcroixstraat 1A). Graag inschrijven vóór vrijdag 30 augustus op 09 381 95 11 of [email protected].

Op de participatieavond worden de eerste ideeën van het stedenbouwkundig bureau Maxwan toegelicht. Na de toelichting kan er overlegd worden over de ontwikkeling van de Tolpoortstraat (met onder meer thema’s als winkelen, mobiliteit, veiligheid en wonen) en de buurt rond de Louis Dhontstraat. De aanwezigen zullen de kans krijgen om hun feedback, mening en suggesties te formuleren. Deze zullen grondig bestudeerd worden door Maxwan en het stadsbestuur. Het resultaat van uw inbreng zal verwerkt worden bij de verdere opmaak van de conceptstudie die de basis vormt voor de toekomst van uw buurt.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...