10e editie Truck-fun is feesteditie!

truckfun 2013

Op zaterdag 5 oktober 2013 is er opnieuw truck-fun naast de Brielpoort. Deze keer is het feest want we vieren de 10e keer truck-fun. Mensen met een handicap; kinderen en om het even wie zin heeft, kunnen op deze editie natuurlijk zoals steeds een gratis ritje maken met een truck. Daarvoor ben je welkom vanaf 13u30. Daar bovenop word je getrakteerd op drie live optredens van bekende artiesten.

Zo komt om 14u Yves Segers zingen. Om 15u verwelkomen we een artiest van Deinse bodem: Yves Bianco. Om 16u komt de zanger die vorig jaar ook al animeerde op Truck-fun: “ Nonkel Thierry”.

Dit jaar is er ook een grote tent van de stad Deinze van waaruit je de optredens kan beluisteren of een lekkere pannenkoek of hotdog kan eten. De drankbar en andere stands zoals kinderanimatie worden bemand door vele vrijwilligers. Zo helpen mensen mee van de gezinsbond, het verkeersveilig-heidscomité, het Staph (Stedelijke adviesraad voor personen met een handicap), het theatergebeuren, de civiele bescherming, de fietsersbond, het Rode Kruis en vele mensen die truck-fun al jaren genegen zijn.

Belangrijk is dat mensen dit jaar al vanaf 13u30 een ritje kunnen maken in een truck. Zo kunnen ze om 14 al het eerste optreden meemaken. Ieder uur kan je opnieuw meerijden met een vrachtwagen. Ritten zijn voorzien om 13u30, 14u30, 15u30 en 16u30.
“Wil jij ook voor één dag eens de grootste zijn in het verkeer?” was de slogan waarmee we in 2003 begonnen. En dit geldt nog steeds… Op truck-fun kan je eens zien hoe het verkeer verloopt vanuit een wegreus. In 2002 was er al een voorproef met een groot gebeuren in het VTI waarbij vrachtwagenchauffeurs een veiligheidscharter ondertekenden. Daarna wilden we de mensen vooral een leuke dag bezorgen met de mogelijkheid om eens in een vrachtwagen te zitten. En zo verloopt het al tien jaar!

De opbrengst van Truck – Fun gaat ieder jaar naar een sociaal doel. Vorige jaren ging de opbrengst naar STAPH, Viblo-Leieland en de JoJo.
Meer info vind je op de website: www.truckfun.be

[mapsmarker marker=”2″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...