Succes voor dag van de veiligheid in Deinze

Het perfecte weer was het vandaag om een bezoek te brengen aan de Dag van de Veiligheid in Deinze, vele bezoekers dachten er ook zo over. De Politie van Deinze-Zulte en de Brandweer van Deinze zetten hun deuren open. Voor vele kinderen werd dit een onvergetelijke ervaring, meerijden met een politiewagen met loeiende sirenes, meerijden met een brandweerwagen zelfs de volwassenen genoten ervan.

De rondleidingen in het politiekantoor werden gesmaakt en vele mensen wisten niet dat het allemaal op zo’n manier gebeurde. In de brandweer kazerne werd je dan wijzer van de vele infostands die er stonden, zoals eerst hulp bij ongevallen, eerste hulp bij brandwonden, wespennesten, …

De demo’s van de brandweer leverden telkens veel kijklustigen op, sommige fotografen gingen zelfs heel dicht met hun lens.

Dag van de Veiligheidpanorama

Het bezoek ging ook verder dan de kazerne’s van politie en brandweer, ook op de markt kon het nodige bekeken worden.

Bekijk ons uitgebreid album op onze Facebook pagina.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...