Curieuze Kunst / Bewaard in Deinze

Ter gelegenheid van Petegemkermis organiseren Curieus Deinze en Petegem de tentoonstelling ‘Curieuze Kunst / Bewaard’. In het weekend van 5 en 6 oktober 2013 kan u in het sociaal cultureel centrum ‘Voor Ons Recht’, Stationsstraat 4, terecht voor een unieke tentoonstelling voor en door kunstenaars uit Deinze en omstreken.

curieus

De tentoonstelling is opgebouwd uit stukken van meer dan 20 lokale kunstenaars. Het zal u dan ook niet verbazen dat er een groot aanbod aan schilderijen, beeldhouwwerken en andere kunstvormen geëxposeerd zullen worden. Het thema ‘Bewaard’ belooft alvast voor heel wat verrassende keuzes te zorgen!

[mapsmarker marker=”12″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...