Corrida van de Leievallei #acdeinze

Op vrijdag 20 september 2013 organiseert AC DEINZE zijn Corrida van de Leievallei dit reeds voor de 11e keer.

logo acdeinze

Net als vorig jaar krijgen de deelnemers twee ronden van ieder 6 km voorgeschoteld door het recreatiedomein Brielmeersen en langs de boorden van de Leie tot in hartje centrum Deinze. Start en aankomst zijn gewoontegetrouw op de atletiekpiste. Niet-competitieve lopers, of zij die 12 km toch net iets te veel vinden, kunnen inschrijven voor de omlijstende ‘Stadsloop’ over één ronde (6 km).

Na de positieve commentaar na de editie van vorig jaar is AC Deinze ervan overtuigd, dat ze jullie ook nu weer zullen mogen verwelkomen voor deze unieke loopwedstrijd. En vergeet niet vrienden, vriendinnen en collega’s mee te brengen om op sportieve manier onze stad aan de Leie te leren kennen. Bovendien ontvangt iedere aangekomen deelnemer een mooie naturaprijs. En achteraf zal natuurlijk tussen pot en pint in de cafetaria nog lang worden nagekaart!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...