Kidsfest 2013

Op zaterdag 7 september 2013 vindt in het Kaandelpark de tweede editie van Kidsfest plaats, een muziekfestival speciaal voor kinderen met alles erop en eraan. Naast spetterende optredens van Boembox, Fabian, de Jeuk live band en Karolien Goris worden er ook lekkere drankjes en hapjes en randanimatie met springkastelen, gadgets, een schminkstand, … voorzien.

Kidsfest 2013

Karolien Goris
Om 13.45 u. bijt Karolien Goris de spits af. In 2012 werd dit zangeresje uit Koersel op elfjarige leeftijd de winnaar van het VTM-televisieprogramma ‘Belgium’s Got Talent’. Zij wist met haar prachtige stem de jury en gans Vlaanderen te ontroeren. Op Kidsfest brengt zij ons een selectie van haar beste nummers.

Boembox
5 jaar lang hebben Tom Olaerts en Anick Berghmans bij de Ketnet Band gespeeld, maar nu hebben ze hun eigen concept: Boembox! Vanaf 14 u. kan je samen met hen meezingen op de leukste hits van het moment!

Fabian
Om 15 u. is het de beurt aan de 15-jarige Fabian Feyaerts uit Arendonk om jullie te entertainen. Hij won Junior Eurosong 2012 en werd zelfs 5e in de grote finale van het Eurovisiesongfestival dat in 2012 in Amsterdam plaats vond. Met zijn nummer Abracadabra en zijn nieuwe hit ‘Ondersteboven’ zal hij iedereen betoveren!

Jeuk Live Band
Na Fabian is het tijd voor de Jeuk Live Band! Jan Pladijs en zijn makkers laten jullie gegarandeerd meezingen en dansen op de meest aanstekelijke kinderhits van onder andere Mega Mindy, Samson en Eurosong For Kids. Maar er is meer! Zo laten ze ook hun eigen materiaal horen met een vleugje absurde humor en een knipoog naar de volwassenen. 80 minuten feest met deze band is gegarandeerd!

Praktisch
Wanneer? Zaterdag 7 september van 13.30 u. tot 17 u.
Waar? Kaandelpark, Mouterijdreef Deinze

Toegang? € 5 voor 1 single kaart, € 20 voor een familiekaart (voor 5 personen) in voorverkoop bij de Jeugddienst, Carrefour Deinze, Standaard Boekhandel of bij De Speelvogel. Aan de deur: € 6 per kaart en € 25 per familiekaart. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis binnen.

Meer info: Stedelijke Jeugddienst, Mouterijdreef 22, 9800 Deinze, Tel: 09 381 68 50, [email protected]www.deinze.be/jeugd

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...