Kubbtoernooi op het Sint-Martinusplein

Drugpunt organiseert samen met vrijwilligers van het Koelboxproject een Kubbtoernooi op het Sint-Martinusplein op vrijdag 13 september. De activiteit gaat door vanaf 17 u. en is gratis.

086-Kubb

Het Koelboxproject is een peer-to-peer project dat jongeren in hun samenkomen op publieke plaatsen wil ondersteunen. Het project wordt gedragen door vrijwilligers en wordt ondersteund vanuit Drugpunt. De eyecatcher van het project is de ‘Wielie’, de bakfiets waarmee vrijwilligers naar (onder andere) het Sint-Martinusplein trekken om jongeren aan te spreken en simpelweg aanwezig te zijn. Net zoals vorig jaar wordt er in september een activiteit gehouden op het plein, dit jaar werd er gekozen voor een Kubbtoernooi. Kubb is een buitenspel waarbij het de bedoeling is om houten blokken omver te gooien door er houten stokken tegenaan te gooien. Het kan kort omschreven worden als een combinatie van bowling, petanque en schaken.

Iedereen die zin heeft om deel te nemen aan het Kubbtoernooi is welkom op het Sint-Martinusplein op vrijdag 13 september vanaf 17 u. Deelname is gratis. Bij regenweer wordt deze activiteit afgelast.

Info: Drugpunt, Sanne Foulon – Mouterijdreef 20 – 9800 Deinze – 09 381 86 64 – [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...