Prijs Bouwmeester 2013 naar Gent, Oostkamp en Deinze

Vandaag werden in het Atelier Bouwmeester te Brussel de laureaten bekend gemaakt van de Prijs Bouwmeester 2013.

Gent voor de heraanleg van het Emile Braunplein (stadshal), De gemeente en het OCMW van Oostkamp voor het bestuurs- en dienstencentrum Oostcampus en stad Deinze voor haar stadskernvernieuwing. Deze steden toonden hoe je als grote of kleine stad/gemeente kan omgaan met het centrum van je stad of gemeente.


“Klik en sleep” met je muis op bovenstaande foto en kijk rond op het Sint Poppoplein.

De Prijs Bouwmeester wordt uitgereikt door de Vlaamse regering op initiatief van Vlaams Minister van Bestuurszaken Geert Bourgeois en van Vlaams Bouwmeester Peter Swinnen. Het bekroont de bouwheren die kwaliteit hoog in het vaandel dragen en wordt ook rekening gehouden met het voorbereidende werk. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt.

Meer info ivm deze prijs kan je hier terug vinden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...