#Maesmusiccargo in Deinze was een topper!

Iedereen sprak reeds een paar maanden van de komst van de Maes music cargo, iedereen keek er naar uit. Na de doortocht van de Maes music box vorig jaar zou het moeilijk zijn dit te overtreffen. Maar wat een feestje was dit! Vorig jaar ging dit nog door op de markt. Deze keer kon het niet anders dan doorgaan op het Sint poppoplein aangezien het podium op een cargo boot geplaatst was. Aan het begin van de avond waren hier en daar nog wat lege plaatsen te vinden, maar eens Absynthe Minded op het podium verscheen was het drummen.

DSC_1374

Onze burgervader was super tevreden en voelde zich thuis tussen het vele volk van alle generaties. Allicht dat we zulke evenementen in de toekomst nog mogen verwachten, want het brengt leven in onze stad. We hebben het gezien Deinze bruist en kan bruisen!

DSC_1397

Hop naar het volgende evenement!

Bekijk ons fotoalbum hier

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...