De Gouden Quiz

Ter gelegenheid van 50 jaar extra zorg voor leerlingen in de regio Deinze organiseert Vrij CLB Deinze De Gouden Quiz, deze gaat door op vrijdag 8 november in buurtcentrum De Rekkelinge.

De Gouden Quiz 2013

Hoe inschrijven? Surf naar www.vclbdeinze.be, vul de inschrijvingskaart in en stuur die terug naar [email protected]. je ploeg telt max. 6 personen.

De inschrijving is pas definitief na overschrijven van 15 euro op rekening 290-0106157-60 van vClB Deinze, met vermelding van je groepsnaam. Uiterste inschrijvingsdatum: maandag 28 oktober 2013
Wacht niet te lang want het aantal deelnemers is beperkt.

“ten VoorDele Van…
Op 1 september 1963 startte de vzW ‘Dienst voor studie- en beroepsoriëntering’. 50 jaar later bestaat deze dienst niet meer maar de doelstelling van toen – instaan voor de oriëntering en begeleiding op psychologisch, medisch en sociaal vlak van de schoolgaande kinderen en jongeren in regio Deinze – blijft de kernopdracht van onze ClB-werking. We willen dit gouden jubileum een extra feestelijk tintje geven met onze gouden quiz.
De opbrengst is ten voordele van het project ‘go 4 fit’, een initiatief van vrij CLB Deinze en CLB go! Deinze – eeklo, in samenwerking met sel en logo gezond+. ‘go 4 fit’ richt zich naar kinderen en jongeren met overgewicht, die werk willen maken van een meer evenwichtige levensstijl” (meer info op www.vclbdeinze.be).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...