Jens Everaerdt en Ann Gevaert vertegenwoordigen Deinze in de preselecties voor ‘De Slimste Gemeente’

Jens Everaerdt en Ann Gevaert zullen stad Deinze vertegenwoordigen tijdens de preselecties voor het tv-programma ‘De Slimste Gemeente’. De preselecties gaan door tijdens het laatste weekend van oktober.

Spannende quiz tussen Vlaamse gemeenten

Tijdens het voorbije voorjaar ging VIER op zoek naar de slimste gemeente, in het gelijknamige Woestijnvisprogramma waarin telkens drie gemeenten een spannende quiz tegen elkaar speelden. 257 Vlaamse gemeenten stuurden een ploeg naar de grote preselectie. De 81 beste ploegen namen, aangevoerd door hun burgemeester, deel aan de opnames van het tv-programma zelf. Na 10 weken volgde er een spannende finale tussen Aarschot, Leuven en De Pinte en won Aarschot De Slimste Gemeente 2013.  Aarschot mag tot volgend voorjaar die eretitel dragen, dan begint een nieuwe strijd die zal uitmaken wie zich De Slimste Gemeente 2014 mag noemen.

De Slimste Gemeente _ VIER

Ook stad Deinze zal dit jaar een gooi doen naar de felbegeerde titel van slimste gemeente.
De stad rekent op Jens Everaerdt (een 25-jarige quizzer uit Petegem-aan-de-Leie, die eerder al deelnam aan De Canvascrack, De Strafste Student en diverse andere quizzen) en Ann Gevaert  (een 48-jarige lerares uit Astene) om hun mannetje te staan tijdens de provinciale preselectie, die doorgaat in het laatste weekend van oktober. Als zij bij de besten uit de preselecties komen, gaan ze door naar de opnames van het programma, begin 2014. In het programma wordt de ploeg, net als in de eerste reeks, uitgebreid tot drie personen: de twee quizzers die de preselecties speelden worden aangevuld en aangevoerd door de burgemeester.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...