Griezelen in Deinze met Halloween for kids

Op 31 oktober 2013 organiseert de stedelijke vakantiewerking opnieuw ‘Halloween for Kids’. Dit griezelfeest gaat door in Brielpunt (Mouterijdreef 22), van 13.30 u tot 17 u. Alle kinderen van 7 tot en met 12 jaar zijn welkom. Opgelet: vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via de jeugddienst. De deelnameprijs bedraagt € 11 per kind.

De vakantiewerking van Deinze organiseert met ‘Halloween for kids’ naar jaarlijkse gewoonte een griezelige speelnamiddag voor kinderen van 7 tot 12 jaar oud. Het griezelfeest gaat dit jaar door op donderdag 31 oktober van 13.30 u. u tot 17u. De activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met Kinyonga.

Tussen 13.30 u. en 17 u. kunnen kinderen zich uitleven tijdens de verschillende workshops die worden aangeboden. Naast een workshop griezelsoep koken met herfstgroenten en ‘spinnen’ en het knutselen van Halloweenlampionnen, is er ook het Halloween heksenspel: de opperheks heeft een ketel bloed nodig voor de heksensabbat. De kinderen moeten haar helpen om dit bloed te verzamelen, anders vliegen ze zelf in de ketel. Vast en zeker een superspannende en griezelige, maar gezellige namiddag die je niet wil missen!

[icon name=”icon-arrow-right”]Opgelet: vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via onderstaande gegevens. De deelnameprijs bedraagt 11 euro per kind, inclusief een portie griezelsoep en een Halloweenlampion.

Info en inschrijven: 09 381 68 50 – [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...