Mobiliteit in Deinze

Deze week lokte een online filekaart van Deinze op onze twitter feed verschillende reacties uit.

Tomtom Filekaart Deinze

Iedereen heeft het wel eens ervaren tijdens zijn autorit in en uit Deinze, er moet veel aangeschoven worden. Tijdens de week staat het verkeer naar de E17 soms stil vanaf tankstation Texaco / Eurotuin. De files aan Delhaize en de Guido Gezellelaan kent ook iederen, met de komst van het Deinze Shopping Center zal daar ook heel veel verkeer bij komen.

De twitter berichten van Bart Vermaercke sprongen in ons oog en hebben wij uitgewerkt op een kaartje, benieuwd welke optie voor jullie de beste lijkt, reageer gerust op dit bericht.

ringdeinze2Klik op de kaart voor een grotere versie

Idee 1

 

Idee 2

Idee 3

De mobiliteit leeft in Deinze en dat merk je aan de reacties, in welke vorm er actie zal komen is ons momenteel onduidelijk. Vorig jaar in juni 2012 was het het informatie-en participatiemoment in de Brielpoort. Dit was een van de eerste fases in verband met mobiliteit, vele inwoners tekenden toen ook aanwezig. Ondertussen zijn we een jaar verder, en voor zover ons bekend blijft het stil. In welke fase zitten de verantwoordelijke studiebureau’s?

Wil je twitteren over mobiliteit in Deinze gebruik #mpdeinze #deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...