“Samen Sterker”: Gezamenlijke aankoop stookolie door Curieus Deinze.

CurieusCurieus Deinze en Petegem organiseren opnieuw een gezamenlijke aankoop van stookolie. Bestellingen kunnen geplaatst worden tot 14 oktober om 12 uur. De levering start vanaf 15 oktober.

Ann Gunst, coördinator van de stookolieactie van curieus Deinze en Petegem: “Door al de bestellingen te bundelen krijgt iedereen die een bestelling plaatst de stookolie aan een interessante prijs. De prijs van de stookolie is voor iedereen dezelfde ongeacht het aantal liters die men bestelt, met een minimum van 500 liter. Voor elke levering bedingen wij de basisprijs van 2000 liter, met daar bovenop een vaste korting. Iedereen geniet dus mee”.

Kosten voor energie nemen een steeds grotere hap uit het gezinsbudget. Daarom helpen Curieus Deinze en Petegem om goedkoop stookolie in te slaan voor de winter. De samenaankoop wordt tweemaal in het jaar georganiseerd zodat de consument zijn aankoop kan spreiden.

In juli stapte sp.a Deinze mee in de coöperatieve “Samen Sterker Oost-Vlaanderen”.
Edelbert Masschelein (sp.a): “Sp.a en Curieus Deinze organiseren in samenwerking met cvba SAMEN STERKER Oost-Vlaanderen 8 groepsaankopen in het najaar. Het concept is eenvoudig. Hoe meer mensen intekenen, hoe scherper de prijs. Zo kunnen gezinnen heel wat besparen op hun factuur”.

Hoe alles in zijn werk gaat en welke groepsaankopen er georganiseerd worden, wordt op een informatie-vergadering uitgelegd door Vlaams Minister van Energie en Wonen Freya Van De Bossche, voorzitter van SAMEN STERKER Oost-Vlaanderen. De info-vergadering  gaat door op 10 oktober om 19u30 in de kelder van de bibliotheek. De toegang is gratis.

Heeft u interesse om mee te doen aan de stookolieactie of heeft u een vraag over de infovergadering van “Samen Sterker”? Neem dan contact op via de rode telefoon  0496/17 83 58 of via [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...