Samen Sterker: Samenaankoop van stookolie blijft een succes.

CurieusDe najaarsstookolieactie van Curieus Deinze en Petegem is afgelopen. Er werd in totaal voor 120000 liter stookolie besteld. 103 gezinnen namen deel aan de actie. Het verschil met de dagprijs bedroeg 11,2%. Zo konden ze de deelnemende gezinnen een prijsvoordeel aanbieden van 48,85€ bij een bestelling van 500 liter. Voor een afname van 1500 liter betekende dit een besparing 146,55€.
Ann Gunst:”Het concept is eenvoudig: hoe meer mensen er intekenen, hoe meer stookolie we kunnen bestellen en hoe scherper de prijs per liter. Uit sociaal oogpunt hanteert Curieus voor alle gezinnen dezelfde prijs, ongeacht het aantal bestelde liters, met een verplichte minimumafname van 500 liter.”

Edelbert Masschelein: “De kostprijs voor energie neemt een grote hap uit het gezinsbudget. Het succes van deze actie toont aan dat steeds meer mensen beseffen dat ze te veel betalen voor hun energie. Door middel van groepsaankopen slaagt Curieus Deinze en Petegem erin dit bedrag aanzienlijk te verlagen. Het mooie resultaat van deze actie maakt alvast één ding duidelijk: door in groep aan te kopen bespaar je heel wat op je energiefactuur.”

De volgende samenaankoop gaat door in maart 2014. Wens je deel te nemen, dan kan je jouw gegevens nalaten via de rode telefoon 0496/17 83 58 of via [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...