Stuntnacht 2013 zal de #Brielpoort terug doen daveren

23 jaar Stuntnacht! Wat kleinschalig begon in een tent op het Sint-Pietersplein in Gent, is na 23 jaar uitgegroeid tot één van dé referentiefuiven in Deinze en verre omstreken. Op zaterdag 26 oktober 2013 zullen voor de 23ste maal meer dan 4.000 jongeren de Brielpoort in Deinze op zijn kop zetten. Dan beleven ze hun favoriete fuif: Stuntnacht, een organisatie van KSJ-KSA-VKSJ Oost-Vlaanderen vzw.

Foto: Stuntnacht.be

Foto: Stuntnacht.be

Stuntnacht is meer dan een gewone fuif en onderscheidt zich door het aanbieden van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Een unieke, speciaal voor Stuntnacht ontworpen lichtshow, zorgt voor een heel eigen, aparte sfeer. Top-DJ’s draaien jaar na jaar de zaal plat.
Stuntnacht is er voor iedereen. Ze gaan er prat op dat ze jongeren uit meer dan 100 jeugdbewegingen uit heel Oost- en West-Vlaanderen aantrekken. Velen maken daarbij gebruik van onze unieke busdienst.

Maar natuurlijk trekt Stuntnacht niet enkel mensen uit jeugdbewegingen aan. Stuntnacht kan uiteraard niet zonder hulp van buitenaf. We zijn dan ook erg verheugd dat we jaarlijks op de nodige persaandacht kunnen rekenen. Dit betekent niet alleen een enorme boost voor onze ontelbare medewerkers, maar op die manier genereren we met ons initiatief ook de nodige zichtbaarheid en naambekendheid bij grote spelers in de sector en ons trouwe publiek.

Wanneer: Zaterdag 26 oktober 2013, 21u00 (zomertijd) – 3u30 (wintertijd)
Waar: Brielpoort – Deinze (Lucien Mathyslaan 9, 9800 Deinze)
Organisatie: KSJ-KSA-VKSJ Oost-Vlaanderen vzw
Muziek: DJ’s van vorige edities: Discobar Galaxie (2002), Stijn Van De Voorde & Tomas De Soete (2003), Fresh 4T4 (2004), The Bad Lieutenants en TLP (2005), Gerrit Kerremans en Frères Deluxe (2006), De Turbopascals (Tomas De Soete, Davy Demeyer) en Nadiem Shah (2007), Bobby Ewing en DJ Sioen (2008), Nadiem Shah, Sam De Bruyn & Eppo Janssen en F.R.A.N.K. (2009), DJ Loveboat (2012), …

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...