Tweedehandsbeurs Sint-Hendrik Petegem op zondag 20 oktober

Net als vorig jaar organiseert de ouderraad van Basisschool Sint-Hendrik in Petegem aan de Leie ook deze keer een tweedehandsbeurs voor kindermateriaal (kleding, speelgoed, …). Een initiatief waaraan ouders van de school en zesdejaarsleerlingen meewerken. Met de opbrengst van de verkoop van de door de ouderraad zelfgemaakte taarten sponsort de ouderraad jaarlijks projecten waarvan de leerlingen rechtstreeks kunnen profiteren (speeltuigen, turnmateriaal …).

Tweedehandsbeurs Sint Hendrik 2013

De beurs gaat door op zondag 20 oktober 2013 van 14 tot 16.30 uur in Oostkouterlaan 7 te Petegem aan de Leie. Inschrijven is gratis en kan tot 8 oktober.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...