30e grote volkssportnamiddag voor senioren op 6 december 2013

Op vrijdag 6 december 2013 organiseert de dienst Sport en Recreatie van Stad Deinze voor de 30ste maal een grote volkssportnamiddag voor senioren in het sportcomplex Palaestra. Inschrijven is gratis, maar moet vóór vrijdag 30 november gebeuren bij de bond waarbij men is aangesloten of bij de dienst Sport en Recreatie van Stad Deinze.

Net zoals bij voorgaande edities is er zowel een individuele wedstrijd als een wedstrijd per bond voorzien, zodat ook senioren die niet aangesloten zijn bij een bond kunnen deelnemen aan de activiteiten. Er worden vijf spelen voorzien: blikgooien, bakbollen, schuifbak, shove-a-penny, puntensjoelbak en klompwerpen.

Palaestra

Per spel wordt een prijs aan de winnaar overhandigd. Er zal een individueel totaalklassement worden opgemaakt over de vijf spelen, met prijzen voor de eerste drie senioren van het klassement. Een rangschikking per bond wordt verkregen door de drie beste resultaten per spel samen te tellen. Iedere bond ontvangt een trofee. Er worden ongeveer een 200-tal senioren verwacht.

Info en inschrijvingen: Geïnteresseerden kunnen zich vóór vrijdag 30 november gratis inschrijven bij hun bond, of bij de dienst Sport en Recreatie van Stad Deinze: Sportcomplex Palaestra, Kastanjelaan 35, 9800 Deinze, 09/381.96.60 of 52

[mapsmarker marker=”3″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...