800 cannabisplanten te Deinze

De politie Deinze-Zulte laat vandaag naar aanleiding van een gecoördineerde actie het volgende weten:

CannabisDe dienst Lokale Recherche van de politiezone Deinze-Zulte startte maanden geleden een onderzoek naar een wietplantage die zich in de Kaleshoek te Deinze zou bevinden. In samenwerking met de Unit drugs van de Federale Gerechtelijke Politie van Gent werd de bovenbouw van de organisatie aangetoond. Vandaag werd in een gezamenlijke actie overgegaan tot het oprollen van de actieve plantage en de criminele organisatie. Deze morgen werden 2 simultane huiszoekingen uitgevoerd. De ene huiszoeking vond plaats in Deinze, de andere in Brasschaat. Bij de huiszoeking in Deinze werden meer dan 800 cannabisplanten ontdekt. Drie geviseerde verdachten afkomstig uit Nederland werden gearresteerd met oog op voorleiding bij de heer onderzoeksrechter te Gent.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...