Brasserie Leiedam, nieuw te Deinze

Deinze is een nieuwe brasserie rijker. Sinds een week is aan de Guido Gezellelaan, Brasserie Leiedam geopend. Deze zaak is gevestigd in het nieuwe complex leiedam en richt zich zowel op de toekomstige bewoners van het complex als inwoners van Deinze.

Brasserie-Leiedam-1

Brasserie-Leiedam-2

Voor ons een reden om er eens binnen te stappen. Eén niveau onder de Guido Gezellelaan stappen we via de lift de zaak binnen. De frisse zaak met groene accenten zat ongeveer voor de helft vol. Iedere middag serveren ze er een lunch voor 14€. Ideaal voor ons om deze even te proberen.

Als hoofdgerecht hadden we de keuze tussen hazenrug en vis. De daglunch is iedere dag te te raadplegen op hun website: http://www.brasserie-leiedam.be/promotion/listActive/lunch ook de kaart is er te raadplegen.

We werden aangenaam verrast. Bij onze drank kregen we meteen wat nootjes ter versnapering, daarna volgende een warm hapje, en de soep. Als hoofdgerecht hadden we gekozen voor de waterzooi van vis. En afronden deden we met een koffie, het totaal was voor ons meer dan voldoende.

Brasserie-Leiedam-3 Brasserie-Leiedam-4 Brasserie-Leiedam-5

Na 17€ betaald te hebben voor dit alles, stapten we een dik uur later de zaak buiten, en maakten ons de bedenking, hier komen we nog terug. We kregen naast de rekening, ook een spaarkaart, waarbij je na 7 genuttigde lunch maaltijden, er 1 gratis extra krijgt.

Brasserie Leiedam, Leiedam 36 bus 13, 9800 Deinze tel: 0473 83 84 21
Dagelijks open van 11.30 tot 18 u. (op zaterdag tot 22 u.)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...