Succes voor Kerstmarkt te Deinze

Na jaren eindelijk succes voor de kerstmarkt in Deinze, de vorige jaren bracht de kerstmarkt weinig volk op de been. Vorig jaar nog stonden de kerstkraampjes ver uit elkaar en dit bracht geen gezellige sfeer met zich mee, ook het volk bleef achterwege. Dit jaar werd duidelijk de gezelligheid op nummer 1 geplaatst in de plannen om van deze kerstmarkt een succes te maken. Dit werd gesmaakt door de vele bezoekers.

Morgenavond kan je er nog terecht voor voor een gezellige babbel met vrienden en familie, een glaasje jenever of glühwein, optredens, kinderanimatie, kraampjes met 101 geschenken, en nog veel meer… De toegang is gratis, dit vanaf 14u tot 21u

Kerstmarkt Deinze 2013 IMG_20131214_185707

Kerstmarkt Deinze 2013 IMG_20131214_185724

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...