Dubbel-Kerstconcert in Petegem a/d Leie

zaterdag 21 december 2013 brengen het Harmonieorkest Deinze en koor Hultheim uit Kruishoutem een dubbel-Kerstconcert om 20u in de Sint-Pauluskerk te Petegem-Deinze (Oostkouterlaan).

DSC_c-foto-kerstconcert-2012

Het kerstconcert wordt een ideale mix van zang en instrumentale muziek. Koor Hultheim en het harmonieorkest brengen afwisselend muziek en geven aan het einde van het concert ook een gezamenlijk optreden. De muziek zal zeer afwisselend zijn, gaande van traditionele kerstmuziek, klassiek, filmmuziek, lichte muziek,… Na het concert is er nog de gelegenheid om na te praten bij een drankje.

De dirigenten zijn Joop Verzeelen voor het Hultheimkoor en Kenny Vanheuverswijn voor het harmonieorkest Deinze.
Kaarten kosten 10 euro en geven recht op een gratis consumptie. Die kan je reserveren tot 20 december bij de voorzitter van harmonieorkest Deinze Luc Cornelis op het nummer 0497 40 10 48 en de muzikanten. Kinderen tot 12 jaar kunnen het concert gratis bijwonen.

affiche kerstconcert 2013

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...