Kerstelen in W.Z.C Sint-Jozef Petegem

Op 14 december kon je een prachtige tentoonstelling bezoeken in het Sint-Jozefrustoord. Pastoraal animator Geert droomde ervan om 100 kerststallen te verzamelen in de kapel. Personeelsleden, vrijwilligers en familie van bewoners gaven met veel enthousiasme hun kerststal in bruikleen.

Kerstelen in W.Z.C Sint-Jozef Petegem 20131214-_DSC4615

Het resultaat mocht gezien worden: 171 kerststallen waren te bewonderen. Naast de bekende Vlaamse kerststallen stonden er kerststallen uit Duitsland, Oekraïne, Honduras, Afrika,…., in grote en mini-versies. Er stond een stal in chocoladen én er was ook een levende kerststal.

Een bewonderenswaardig initiatief!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...