‘Sprekende schrijver’ Hilde Keteleer in de bib op 19 december

De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans en de bibliotheek van Deinze nodigen geregeld auteurs uit om te komen spreken over eigen werk. Op donderdag 19 december is Hilde Keteleer om 19.30 u. de ‘sprekende schrijver’ van dienst in de bibliotheek van Deinze. De toegang is gratis, maar tijdig reserveren wordt aangeraden.

Hoe groeit een gedicht? Wat inspireert om een prozatekst te schrijven? Schrijf je anders als je een gedicht of een prozatekst schrijft? Wat is het verband tussen lezen, een tekst vertalen en schrijven? Deze, en andere thema’s komen aan bod tijdens de ontmoeting met Hilde Keteleer, auteur en literair vertaler uit het Duits en het Frans. Ze schreef dichtbundels als ‘Al wat winter is en waar’, ‘Deuren’ en twee prozawerken: ‘Puinvrouw in Berlijn’, die werd genomineerd op de longlist van De Gouden Uil 2010 en het reisboek ‘De brug van dromen. Onderweg naar het nieuwe Mozambique’.

Ben je geboeid door literatuur, boeken en schrijven, kom dan zeker naar de ontmoeting met Hilde Keteleer in de bibliotheek van Deinze (zaaltje op de eerste verdieping).

Deze activiteit is een organisatie van de schrijfopleiding Literaire Creatie van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans en de bibliotheek van Deinze, met de gewaardeerde steun van Het Vlaams Fonds der Letteren.

Info en gratis reservatie: Stedelijke bibliotheek, Gentpoortstraat 1, 9800 Deinze, [email protected], tel. 09 381 95 60

Meer info over Hilde Keteleer kan je hier nalezen

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...