24 uren pannenkoekenbak tvv #kinderkankerfonds en #Calimeros

Supportersclub “De Spartanen” met Jeugdwerking “De Calimeros” wil de uitdaging aangaan om 24 uren pannenkoeken te bakken in de VIP-ruimte van Sparta Petegem op zaterdag 1 februari, vanaf 8u30u doorlopend tot zondag 9u (daarna VIP-dinner EN de topper KFC Sparta Petegem – Ninove).

Pannenkoeken-Sparta-PetegemNiets is zo gezelliger om ’s morgens voor of na de match een pannenkoek (met boter en/of suiker) te eten met een kop koffie, zelfgemaakte warme (of koude) chocolademelk of fruitsap. Iedereen (familie, vrienden, buren, sympathisanten,…) is dus van harte welkom in onze VIP-ruimte om een pannenkoek te eten.

Consumptie ter plaatse mogelijk, €1 per pannenkoek uit het vuistje. Pannenkoek (met boter en/of suiker) met koffie, of zelfgemaakte warme (of koude) chocolademelk of fruitsap: €3 Om mee te nemen voor eigen verbruik : pakket 12 pannenkoeken €5/pakket

Wens je een pak pannenkoeken te kopen of te reserveren dit kan ook contacteer dan vooraf de bestuursleden, want ze worden immers à la minute gebakken. Afhalen kan op zaterdagvond (18u-22u) of zondagochtend (06u-09u). Mensen die niet op dit moment kunnen afhalen, kunnen de pannenkoeken ook op zondag ophalen of mits afspraak worden geleverd.

Doe de bestuursleden werken en zweten als nooit tevoren EN zorg ervoor dat ze van zaterdagvoormiddag tot zonderdagvoormiddag ononderbroken moeten bakken! Je steunt hiermee het KINDERKANKERFONDS!

Volg deze actie live via de website van KFC Sparta Petegem. Meer info op hun website.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...