Een versnelling hoger in Deinze

DeinzeOnline krijgt stelselmatig meer bezoekers, meer volgers en interactie op twitter, enz… De laatste tijd hadden we al eens een technisch probleempje waarbij we even niet bereikbaar waren, of was de site niet zo snel als we zelf wilden. Daarom een versnelling hoger, of liever, een versnelling sneller!

server_datacenter

Samen met onze technische partner SiteHosting werd een eigen VPS server voorzien. Hierdoor hebben we veel meer technische middelen ter beschikking om verder te groeien, en natuurlijk ter beschikking te staan van de inwoners van Deinze. Na enkele dagen bewijzen diverse grafieken dat deze investering zijn vruchten afwerpt! De site is een pak sneller geworden.

Voor Deinze, van Deinze! 🙂

Wie wil meewerken aan dit vrijwilligers initiatief mag ons altijd contacteren!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...