Vluchtmisdrijf in Petegem aan de Leie

Er gebeurde een verkeersongeval in de Kortrijksesteenweg te Deinze omstreeks 15.45 u. Een 71-jarige fietster rijdt op het fietspad in de Kortrijksesteenweg. Ter hoogte van de zijstraat “De Tonne” staat een wit voertuig te wachten om de Kortrijksesteenweg op te rijden. De fietster rijdt door maar op dat moment vertrekt het voertuig ook. De bestuurder van het voertuig raakt de fiets maar rijdt verder richting Deinze. Het zou gaan om een witte wagen type SUV. Een getuige die het ongeval zag gebeuren kon geen kentekenplaat noteren. De fietster raakte bij het ongeval zwaargewond.

Crimemap Deinze

thief Zie de locatie op onze Crimemap regio Deinze Zulte, maak gebruik van de datumfilter.

Info: via Politie Deinze Zulte – Meer info hier http://www.politiedeinzezulte.be/inhoud/verdachte-handelingen

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...