Online inschrijven gaat sneller… er zijn 113 wachtenden voor u…

Vandaag was weer zo’n dag, aanschuiven om je zoon of dochter in te schrijven voor een vakantiekamp. Vorig jaar was het uren aanschuiven in een zaaltje in de Palaestra, dit jaar had Stad Deinze het over een andere boeg gegooid. Online inschrijven in Deinze is een feit, lekker thuis zitten en na enkele klikken zoon of dochterlief ingeschreven…

Na de serverproblemen bij de webshop van de gemeente Zulte waren we benieuwd hoe Deinze het zou doen. Inloggen om 18u30 en reeds meer dan 100 mensen in de wachtrij, de virtuele deuren gingen open om 19u.

2014-01-15 19_03_48-ReCreateX Webshop Deinze

Met twitter er naast was het leuk volgen. Mensen zagen hun nummer – je bent de zoveelste in de rij – omhoog gaan, anderen werden er uit gegooid. Wij zelf waren na een 40 minuten wachten ingeschreven, wel zonder een online betaling te kunnen doen. (kan nadien via overschrijving)

Sommige kregen de melding dat je via overschrijving je betaling kon voltooien andere kregen dan een email dat je aan het loket van de Palaestra je betaling moest doen. Ook de communicatie voor welke kampen je kon inschrijven was niet echt duidelijk. Mensen die wilden inschrijven voor de grote zomervakantie, die waren er aan voor de moeite.

Het online kunnen reserveren van vakantie kampen is een grote verbetering en neemt ‘minder’ tijd in beslag. Vorig jaar was het nog enkele uren wachten in een zaaltje in de Palaestra en draaide de ‘kantine’ een mooie omzet.

Benieuwd of we binnenkort via de webshop ook t-shirts met logo van het Stad kunnen kopen.

Toestand om 21u30 (na 2,5 online te zijn)
2014-01-15 21_25_42-ReCreateX

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...