Nieuwjaarsreceptie wijk MMW

Op vrijdag 03 januari 2014 omstreeks 20u00 gaat voor de negende keer de Nieuwjaarsdrink door voor alle inwoners van de Molenhuisstraat, Meirebeekstraat, Wilgenhoek en Kiekendreef. Deze drink gaat door op de hoek van de Meirebeekstraat – Molenhuisstraat te Deinze (Bachte-Maria-Leerne). Ongeveer honderd aanwezigen zullen op deze avond klinken op het nieuwe jaar 2014.

Nieuwjaarsdrink_Meirebeekstraat_apk_(14)

Door deze samenkomst trachten de organisatoren het samenhorigheidsgevoel en de burgerzin te verbeteren binnen de vermelde straten en zelfs daarbuiten. De zin voor een meer sociale gemeenschap dient in deze tijd gestimuleerd en gekoesterd te worden.

“Ieder jaar trachten wij als organisatie de buurtbewoners iets aan te bieden nl. een nieuwjaarsreceptie op de eerste vrijdag van het nieuwe jaar, een gratis paasbloemetje en een eetfestijn de zondag voor 11 juli.”

Nieuwjaarsdrink_Meirebeekstraat_apk_(1)

Iedereen van de organisatie (Frank DE WULF, Kris STEYAERT, Frans VAN VIJNCKT, Etienne TAELMAN en Johan BAZIJN) tracht gestalte te geven aan dit gebeuren om dit uit te bouwen tot een gezellig samenzijn waar buren elkaar begroeten en waar we trachten om tot een goede buurtschap te komen. Een vriendelijk woord of een goeie morgen tussen de buren kan soms wonderen doen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...