Winterjogging in De Brielmeersen

Brielmeersen_DSC_1097

Op zondag 19 jan. organiseert A.C. DEINZE de volgende Winterjogging. Meteen een gelegenheid om de ‘negatieve invloed’ van de ‘bourgondische dagen’ van de kerst en nieuwjaarsperiode weg te werpen met een sportieve inspanning. Zoals gebruikelijk is er keuze tussen volgende afstanden: 4,6 km (1 ronde) 8,9 km (2 ronden) 13,3km (3 ronden). Start om 10u op de atletiekpiste.

AC-Deinze-Parcours-winterjogging-2014

Parcours in het recreatiedomein “De Brielmeersen” (vooral Finse piste, ook dolomiet en asfaltpaden) met aankomst op de piste.
Inschrijvingen vanaf 8u30 in het secretariaat van de atletiekpiste. Kleedkamers en douches voor vrouwen en mannen zijn beschikbaar in het atletiekstadion en in het prefab gebouw aan de achterzijde van de piste.

Deelnameprijs: 5 euro
Elke deelnemer ontvangt een waardevolle naturaprijs en komt in aanmerking voor de tombola!

[mapsmarker marker=”7″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...