Misdaad in beeld een #crimemap van onze regio #deinze #zulte

In Amerika en Engeland is dit reeds ingeburgerd een crimemap (misdaad in kaart), op een map bekijken waar de meeste misdaad of ongevallen gebeuren. Ook de Nederlandse politie toont dit aan de hand van een kaart. In België is dit nog een vrij nieuw gegeven, wij zijn de eerste in onze regio om jullie een crimemap van onze regio Deinze en Zulte aan te bieden.

Crimemap DeinzeDe info die wij gebruiken op deze kaart is samengesteld met publieke info van de politiezone Deinze Zulte en toont duidelijk waar in onze regio de meeste zaken gebeuren. oa. criminaliteit (diefstal, …), verkeersongevallen en varia.

Er kan gebruik gemaakt worden van een datumfilter, standaard staat deze nu ingesteld op 12 maanden.

Klik hier om de Crimemap te bekijken.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...