Andy Sergeant met roots in Deinze brengt eerste single uit

De Oost-Vlaamse Andy Sergeant uit Deinze afkomstig is met zijn 26 jaar geen geheel onbekende naam in de muziekwereld. Met tal van muzikale projecten gaat het hem al een tijdje voor de wind, onder meer als vaste componist, pianist en backing vocal van Niels Destadsbader. Nu is het tijd voor de volgende stap in de muzikale carriere van deze Gentenaar.

takingcontrol

Andy Sergeant componeerde en schreef de laatste maanden hard aan een eigen solo-album met 13 nummers van eigen hand. Het eerste bewijs daarvan is de single Taking Control. Het nummer is een opzwepende en autobiografische poprockplaat over verliefd worden op de ware. Op iemand aan wie je jezelf volledig wil overleveren.

De single Taking Control is slechts de voorbode van het album dat in april zal verschijnen. De stijl van het album is pop, maar met invloeden uit dance, glamrock en r&b. Een brede waaier aan stijlen dus, maar heel vaak hoor je de piano terugkomen, een knipoog naar de voorbije jaren.

De release van Taking Control staat gepland in de tweede week van februari. Op maandag 10 februari zal de single digitaal verkrijgbaar zijn via iTunes. De videoclip volgt later die week op vrijdag 14 februari.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...