Expositie JB Vandevelde & JC Wallaert in Huis de Leeuw

Expositie gaat door vanaf 28 februari tot 31 maart 2014

HuisDeLeeuw_Machelen_2014_01

JEAN BAPTIST VANDEVELDE volgde zijn kunstopleiding aan het St- Lucas te Gent en het Koninklijk Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen. Hij was laureaat Prijs Plastische Kunsten Tekenkunst ‘Stad Ronse 1995’.
JEAN CHRISTOPHE WALLAERT volgde TI Sierkunsten te Kortrijk en Academie te Gent.
Beide kunstenaars hebben een eigen, unieke stijl. Hun vader is de kunstenaar Martin Wallaert.

Huis De Leeuw in Machelen a/d Leie is de tentoonstellingsruimte van de gemeente Zulte waar professionele en semi-professionele kunstenaars hun werken kunnen tentoonstellen aan het publiek. De gemeente Zulte wil zo zijn bewoners en bezoekers een rijk en gevarieerd kunstenaanbod aanbieden en een brug slaan tussen het artistieke verleden van deze Leiegemeente en hedendaagse beeldende kunsten — met Jean-christophe Wallaert en Jean Baptiste Vandevelde.

HUIS DE LEEUW, Machelendorp 7, 9870 Zulte-Machelen

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...