Bongd doet terug de 100 dagen aan

Na het succes van vorig jaar legt de jongerenvereniging BONGD opnieuw een bus in tussen de Overpoortstraat in Gent en Deinze om de feestende jeugd, op de vooravond van 100 dagen, veilig thuis te brengen.

Bongd_logo

Op 28 februari is het opnieuw zo ver: de 6de jaarstudenten vieren hun laatste 100 dagen op de middelbare school. Traditiegetrouw trekken vele Deinse laatstejaars op de avond voor 100 dagen (27 februari)  naar de ‘overpoort’(straat) in Gent om letterlijk hun eerste stappen in het studentenleven te zetten.

Jammer genoeg moeten ze noodgedwongen de nacht ‘doorsteken’ aangezien de eerste trein naar Deinze pas rond half 6 vertrekt. Dit gaat vaak ten koste van hun plezier op de dag zelf omdat de energie het laat afweten na zo’n nachtje fuiven. Daarom wil BONGD vzw  voor de 2de maal een bus inleggen tussen de overpoortstraat in Gent en Deinze op 27 februari.

Onder het motto van ‘veilig feesten’ moedigt BONGD de laatstejaars aan om op een degelijk uur de bus te nemen naar Deinze, daarenboven wil BONGD hen ook stimuleren om ‘s avonds op 28 februari naar Check Point te gaan, de fuif van de stedelijke jeugdraad.

Praktisch: de bus vertrekt stipt om 3u aan de Overpoortstraat in Gent. BONGD vraagt €4.5 per persoon en inschrijven is verplicht ([email protected]). De bus stopt aan het station van Deinze en eventueel op een andere stopplaats indien er grote vraag is.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...