Wandelclub Natuurvrienden organiseert Nationale wandeldag Deinze

Komende zondag gaat in Belgïe de Aktivia Nationale Wandeldag van start, deze start vanuit 5 locaties in België – Ieper, Opwijk, Lummen, Sint-Lenaarts en Deinze. Voor Deinze neemt Wandelclub Natuurvrienden uit Deinze de orgranisatie voor zich. Gestart wordt in Deinze vanuit de Brielpoort om vervolgens een kleurrijke en groene wandeling te maken langs de mooiste plekjes van onze regio. Voor vele wandelaars is dit het startshot van het nieuwe wandelseizoen van dit jaar. Er zijn afstanden van 5km tot 35km, iedereen gaat door de Brielmeersen om vervolgens de weg te volgen volgens zijn of haar gekozen afstand.

Nationale wandeldag 2014

De langere tochten gaan langs de Leie oevers, stadsbos en zoveel meer. Meer info op de website van de wandelclub Deinze – http://www.wnd140.be/ of http://www.nationalewandeldag.be/

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...