Gezond en fit het voorjaar in met #Velt

Het is nog heel even wachten en het is dé tijd om weer naar buiten te gaan om de frisse lucht op te snuiven. De lente is traditioneel ook de ideale tijd om het lichaam te zuiveren en ons te ontdoen van heel veel afvalstoffen die tijdens de winter opgeslagen werden.
In deze lezing hebben we het over milde en natuurlijke voorjaarsreinigingskuren om de donkere winterdagen, de winterblues en de kou van ons af te schudden om nieuwe energie op te doen. We bespreken het gebruik van wilde kruiden, kruidenthee‘s, groentesappen, fruitsappen, tincturen specifiek om te ontgiften, citroen- en azijnkuren, kombucha, molkosan, …

Velt_Leieland

Maar er is ook aandacht voor gezonde voeding om de spijsvertering vlotter te laten verlopen, om het opgeblazen gevoel te verminderen, om de huid opnieuw te doen stralen, enz… Heel veel keuze en voor iedereen wat wils! En uiteraard allemaal heel natuurlijk! Vanzelfsprekend zullen ook proevertjes niet ontbreken.
Door Anja Blondeel: herboriste en gezondheidstherapeute, erkende VELT-lesgeefster.

Wanneer: woensdag 19 februari 2014, 20u
Waar: zaal Guldepoort, Imschootplein 1, 9870 Machelen
Inkom: 3,5 euro, drankje inbegrepen.[mapsmarker marker=”9″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...