CD&V Deinze nu ook te vinden op sociale media

Op 20 januari hebben we een artikel geplaatst (Politieke-partijen-en-hun-lokale-website) ivm de lokale websites van onze politieke partijen in de regio. 2 partijen hadden sinds de verkiezingen geen enkele update meer uitgevoerd aan hun berichtgeving. Wakker Deinze is terug actief op hun Facebook pagina, alsook CD&V Deinze heeft niet stilgezeten en komt met de lancering van hun facebook pagina. Hieronder hun persbericht dat ze de wereld rondstuurden.

CD&V bestuur Deinze 2013

“Na de lancering van de Facebookpagina van de jongerenafdeling van CD&V Deinze, kwam dit weekend ook de pagina van het bestuur van de moederpartij zelf online. Via deze weg wouden we graag een antwoord bieden op de oproep van DeinzeOnline om als Deinse politieke partij zeker niet achterwege te blijven op sociale media.

Beheerder Mathias Eggermont: “Met deze pagina willen we een brede waaier aan mensen bereiken. Vragen en opmerkingen kunnen via deze pagina doorgestuurd worden. Natuurlijk blijft het echtelijke contact tussen inwoners en mandatarissen enorm belangrijk. We willen dit zeker niet achterwege laten, want een goed gesprek doet soms zoveel meer dan een bericht via sociale media!!”

Medebeheerder Celine Van de Casteele vult aan: “De Facebookpagina is een bijkomende manier om inwoners te bereiken. We willen via deze pagina ook kort op de bal inspelen voor wat betreft nieuwtjes en info omtrent de werking van CD&V Deinze.”

De twee beheerders lieten voorts nog weten dat er volop gewerkt wordt aan een nieuwe communicatiestrategie van de lokale afdeling. Binnenkort zal ook de website helemaal vernieuwd worden. We hopen alvast dat er veel interesse is voor de sociale media & website!”

Eén ding hebben we echter niet ontvangen de link van hun facebook pagina 😉 Deze hebben we voor jullie opgezocht, bekijk deze hier.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...