GLS opent binnenkort nieuw depot te Deinze – GLS Deinze

Koerierdienst GLS is momenteel een enorm ecologisch depot aan het bouwen in Deinze, langs de Vaart Rechteroever net naast de betoncentrale Declercq. Dit depot zal dagelijks een 35.000 pakjes kunnen verwerken. Het nieuwe depot van ±4000m2 zal over een moderne sorteermachine beschikken. Er komen 120(!) poorten waar bestelwagens en vrachtwagens zullen kunnen aanschuiven om hun pakjes te lossen en te laden.

De positie in Deinze langs de E17 is aantrekkelijk wegens de ideale positie tussen Frankrijk en Nederland. Vanaf augustus zou het depot in gebruik genomen worden. Alle pakket verwerking van Roeselare en Merelbeke zou ook verhuizen naar Deinze. Het depot in Merelbeke blijft actief als vrachtdepot. ±40 medewerkers zullen tewerkgesteld worden in Deinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...