Lekker smullen op eetfestijn sp.a en curieus Deinze

Honger zal je zeker niet lijden, als je op 16 maart naar het eetfestijn van sp.a en curieus Deinze komt. Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de socialistische partij een gezellig middagmaal vol speciale lekkernijen. Je kan proeven van vier verschillende schotels: balletjes met tomatensaus, vol-au-vent, varkensreepjes in zoetzure saus en edelhertragout. Ook vegetariërs kunnen er een overheerlijke vegetarische schotel bestellen. Laat je na het hoofdgerecht verwennen met een heerlijke verwenkoffie en een stukje zelfgemaakte taart. Allemaal uit Grootmoeders keuken.

Spa-eetfestijn-Deinze

Voor het middagmaal betaal je slechts €16. Ben je lid van sp.a Deinze, dan betaal je slechts €14. Voor kinderen jonger dan 12 jaar betaal je €8. In deze prijzen zit telkens ook een lekkere aperitief inbegrepen. Inschrijven voor deze activiteit is verplicht en kan via één van de bestuursleden of via [email protected]. Inschrijving is pas volledig na overschrijving op het rekeningnummer BE82 9796 4002 2068.

We hopen jullie alvast te mogen verwelkomen op 16 maart in Zaal Voor Ons Recht (Stationsstraat 4, 9800 Deinze). Vanaf 11u ben je welkom voor het aperitief en om 12u opent het uitgebreide buffet.

Meer info: Freija Dhondt – Voorzitter sp.a Deinze – +32 494 892 639 – [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...