Tweedehandsbeurs De Ceder

Op zondag 16 maart organiseert DeCeder zelf voor de eerste keer een Tweedehandsbeurs voor Kinderspulletjes: Op zoek naar speelgoed, kledij, buggy’s, allerhande baby – & kinderspulletjes? Kom dan op zondag 16 maart 2014 zeker eens een kijkje nemen op de Tweedehandsbeurs van DeCeder. Met 25 verschillende standhouders verwachten ze een gevarieerd aanbod en veel interessante koopjes. Bovendien kunt u vóór of na uw beursbezoek steeds terecht in hun cafetaria voor een drankje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iedereen is van harte welkom vanaf 13u in de congreszaal van DeCeder, Parijsestraat 34, 9800 Deinze. De toegang is gratis. Kijk op hun facebookpagina voor meer informatie.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...